Referenser

Som vägledning till dig har jag bett några av mina klienter att berätta hur de upplevt att få behandling och hur det har påverkat dem på längre sikt. 

 

Det här är deras ord:

”Förutom att jag blir mer avspänd och det känns skönt under själva behandlingen har jag också hittat min inre styrka”

 

 ”Rosenmetoden hjälpte mig att hitta det jag själv inte förmådde att komma till insikt med. Detta innebär för mig idag att jag lättare kan arbeta med min personliga utveckling och med stor framtidstro gå vidare i livet.”

 

” Jag är idag en betydligt lugnare person. Jag stressar, spänner mig och oroar mig inte på samma sätt som tidigare. Kroppen ger mig tidiga signaler om jag faller in i gamla dåliga beteenden. Jag har genom Rosenbehandlingen fått en bättre kroppsuppfattning.”

 

”Behandlingen är väldigt avstressande samtidigt som gamla instängda slumrande känslor väcks till liv, kommer upp till ytan och kan börja bearbetas, förstås och sedan lämnas. Undan för undan blev jag mer och mer mig själv. Blev den människa jag en gång föddes till innan fasaden började läggas på, för att vara andra människor till lags. Jag blev öppen för min inre röst, fick starkare intuition och en större andlighet. Jag blev säkrare att avgöra vad som är rätt och fel och mitt självförtroende steg”.

VILL DU BOKA TID ELLER
HAR DU FRÅGOR?

Boka tid